Tratament micoza - Cum se utilizeaza PurNail

Introducere:

PurNail este un tratament pentru micoza de tip solutie, cu eficienta maxima, conceput pentru a elimina ciuperca unghiei care se localizeaza atat in unghiile de la maini si de la picioare cat si in patul unghial corespunzator. Tratamentul diverselor tipuri de micoze la unghii cu PurNail este sigur si eficient in utilizarea zilnica si incepe sa actioneze imediat dupa aplicare. Utilizarea sistemului PurNail este foarte simpla -se aplica PurNail pe degetele afectate si unghiile degetelor de la maini sau picioare folosind pensula aplicator special conceputa in acest scop, iar in termen de cateva zile incep sa apara primele semne ale modului cum tratamentul onicomicozei functioneaza.


Instructiuni de utilizare:


Inainte de a aplica PurNail pe unghii, spalati bine zonele infectate si stergeti-le cu un prosop moale.


Aplicati un strat subtire de PurNail folosind aplicatorul perie pentru a ajunge adanc sub patul unghial si pe cuticulele unghiei infectate.


Dupa aplicare, lasati unghiile descoperite si lasati-le timp sa se usuce complet. Acest lucru va asigura faptul ca PurNail a fost absorbit complet.

Aplicati PurNail de doua ori pe zi pana la vindecarea totala.


Intrerupeti imediat utilizarea si consultati un medic daca apar iritatii, daca vi se agraveaza starea, sau nu exista nici o imbunatatire in termen de patru saptamani de la inceperea tratamentului micozei.


Precautii:

Nu pastrati PurNail la indemana copiilor.
PurNail este destinat numai pentru uz extern pe zona unghie infectate cu onicomicoza.
Intrerupeti in cazul in care apar iritatii, iar daca simptomele persista, consultati medicul.


Sfaturi:

Pastrati unghiile curate si uscate tot timpul. Murdaria si umiditatea favorizeaza aparitia de micoze la unghii precum si cresterea ciupercilor unghiilor.
PurNail nu patrunde prin lacul de unghii, asa ca este recomandat sa aplicati PurNail inainte de utilizarea lacului de unghii.
Acordati o atentie deosebita spatiilor dintre degetele de la picioare, pentru ca aceste zone servesc drept refugii pentru ciuperca unghiei. Pastrati aceste zone curate si uscate.
Folositi intotdeauna incaltaminte bine aerisita si care sa se potriveasca pe piciorul Dvs. fara sa va stranga. Incercati sa va schimbati incaltamintea si sosetele cel putin o data pe zi.
Pentru un tratament complet, utilizati PurNail regulat de doua ori pe zi. Daca problema persista, consultati medicul.


Tratatament antimicotic natural pentru micoza cu Purnail, uitati de micoza unghiilor, onicomicoza o amintire urata. Cu Purnail tratati ciuperca unghiei, infectii unghii, micoza si onicomicoza fara efecte secundare.

PurNail acum cu livrare in Romania!

 micoza_inainte_dupa

    Pentru Casa Ta Plafar